20 van Alphen

Zondag 3 maart 2024

Het is tijd om je hardloopschoenen weer uit de kast te halen want op zondag 3 maart staat het eerste (hardloop) evenement op onze agenda!

Dé openingsklassieker van het Nederlandse wegatletiek seizoen; de 20 van Alphen.

Niet alleen het eerste evenement waar wij dit jaar aan meedoen maar ook nog eens heel toegankelijk voor alle hardloopniveaus.

TK Challenge loopt mee met de 5, 10 en 20 km.

Programma

  • 12.45 uur     | 5 km
  • 13.30 uur     | 20 km
  • 14.45 uur      | 10 km

Voor de parcours verwijzen wij naar deze pagina.

De finish is wederom in het Burgermeester Visserpark, waar je ook nog gezellig kan napraten met een drankje en hapje. Iedere afstand start op de Prins Bernardlaan en loopt door Alphen aan den Rijn, op volledig verharde wegen.  Onderweg wordt de hardloper getrakteerd op muzikale aanmoedigingen.

Samenwerking Sanos

Dit jaar hebben wij voor de 20 van Alphen een samenwerking met Sanos.

Namens Sanos bieden wij alle deelnemers die via de TK Challenge meedoen aan de 20 van Alphen bijna 25% korting aan op een Runeasi hardloopanalyse.

Lopen zorgt een grote impact op uw spieren, gewrichten en ligamenten. Anders dan standaardmetingen kan de technologie van Runeaside impact op het lichaam meten, en hoe deze geabsorbeerd wordt door het lichaam.

Overbelasting, asymmetrie en verminderde bewegingscontrole zorgt ervoor dat elk jaar tot 79% van de lopers nieuwe blessures, herval en pijn tijdens het lopen ervaren. Omdat iedereen anders beweegt is het belangrijk om een de looptechniek van elk individu in beeld te brengen a.d.h.v. objectieve data.

Sanos helpt je met deze technologie een veel doelgerichter trainingsadvies te geven, zowel op hardloop gebied als op kracht en stabiliteit. Sanos is een multidisciplinair centrum in Alphen aan den Rijn. Er werken Fysiotherapeuten, chiropractoren, masseuses, osteopaat en een vitaliteitscoach. Meer weten over de Runeasi hardloopanalyse? Klik dan hier.

Interesse? Mail aan info@tkchallenge.nl.

Voor dit evenement kun je helaas niet meer aanmelden.

ONZE PARTNERS

Trots zijn wij op onze partners die ons steunen bij het initieren van de
verschillende events en initiatieven. Samen staan we sterker!