24 uur voor… Issoria 

Donderdag 26 en vrijdag 27 oktober 2023

Door mee te doen aan evenementen op het gebied van hardlopen, wielrennen en zwemmen heeft de TK Challenge een geweldige sportieve community opgebouwd, maar er zijn natuurlijk ook mensen die zich wel willen inzetten, maar zich wat minder aangesproken voelen tot deze sporten. Daarom komt de TK Challenge nu met een nieuw initiatief. Een wandel evenement, waarvan de opbrengst volledig bestemd is voor Issoria.

Details

Op donderdag 26 en vrijdag 27 oktober 2023 vindt de 1e editie van de 24 uur voor… plaats. Een wandel evenement dat zijn weerga niet kent. Van donderdag 17u tot vrijdag 17u zal er non stop worden gewandeld in rondes van 10km met de start/finish op het kantoor van TK advocaten notarissen.

Er zijn fanatiekelingen die gaan proberen om daadwerkelijk 24 uur achter elkaar te wandelen voor Issoria Hospice & Thuis, maar de meeste deelnemers zullen dat uiteraard doen in estafette vorm. Het is de bedoeling dat er 24 uur lang mensen in touw zijn. Zowel wandelend, als op de diverse stempelposten. De parallel die daarbij wordt gezocht is dat ook de vrijwilligers van Issoria 24 uur per dag klaar staan om mensen te helpen.

 • Datum: 26 en 27 oktober 2023
 • Start: donderdag 26 oktober vanaf 17.00u
 • Afstand: minimaal 10 km
 • Einde evenement: op vrijdag om 17 uur bij TK advocaten notarissen (Vondellaan 51, te Leiden)

Langs de route – dat je langs de highlights van Leiden brengt – wordt gezorgd voor eten en drinken, zodat je energie hoog blijft. Bovendien kun je onderweg (in de meeste tijdvakken) genieten van entertainment dat je motivatie op peil houdt.

Het goede doel; Issoria 

De 1e editie staat in het teken van het goede doel Issoria.

Issoria wil in alle opzichten de best passende zorg bieden aan mensen in de laatste levensfase. Dit gebeurt zowel in de thuissituatie als in het hospice.

In het hospice wordt in een optimale sfeer en huiselijke omgeving, met hart en ziel, zorg gedragen voor mensen die binnen korte tijd verwachten te sterven. Natuurlijk is er ook aandacht en zorg voor hun naasten.

Vrijwilligers en verpleegkundigen zetten zich hier 24 uur per dag, zeven dagen per week voor in. De continue aanwezigheid, maar ook de bereikbaarheid door het hele huis van hen is daarbij een vereiste.

Dit gebeurt door middel van een oproepsysteem. De gast kan bellen waardoor via een telefoon de vrijwilligers en verpleging bereikt worden en zij kunnen handelen. Naast een intern oproepsysteem verzorgt het systeem al het telefoonverkeer van Issoria. Ook de voordeurbel, het eventuele brandalarm en dus in- en externe telefoon komen via dat systeem binnen.

Kortom een cruciaal systeem om onze diensten zo optimaal en veilig mogelijk te kunnen verlenen.

Inmiddels is het systeem aan vervanging toe. Het functioneert zeker nog maar wordt door veroudering steeds kwetsbaarder. Om op voorhand risico’s te voorkomen en de 24 uurs bereikbaarheid voor gasten, bezoekers, belangstellenden en iedereen die zich op welke wijze dan ook inzet voor Issoria te garanderen, zijn zij genoodzaakt het systeem te gaan vervangen. Dit zullen zij in 2023 realiseren.

Deelname (bedrijf)

Wandelkaart “Wandelende tak”     €50

 • losse wandelkaart voor bedrijven, één kaart per persoon
 • starttijden in overleg met de organisatie

Sponsorpakket “Oploopje”     €500

 • 10 wandelkaarten
 • naamsvermelding op de wandelkaart
 • starttijden in overleg met de organisatie

Sponsorpakket “Lopend vuurtje”     €1500

 • 30 wandelkaarten
 • naam- en logovermelding op de wandelkaart
 • naams- en logovermelding op in de communicatie-uitingen over dit evenement
 • voorrang bij het bepalen van de starttijden

Sponsorpakket “Samenloop”     €2500

 • 50 wandelkaarten
 • naam- en logovermelding op de wandelkaart
 • naams- en logovermelding op in de communicatie-uitingen over dit evenement
 • sponsor bepaalt de starttijden

Mocht je als bedrijf mee willen doen, dan maken we graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Neem in dit geval contact op met Robert Jan Stoop (stoop@tk.nl) of met Romy Kaffa (kaffa@tk.nl).  

Sponsoren

Wij kunnen dit niet zonder onze partners en sponsoren. Samen staan we sterker!

Deelname (particulier)

Voor (particuliere) deelname brengen we €5 in rekening. Deze bijdrage zal geheel ten goede komen aan Issoria. Voor dit bedrag ontvangen particuliere deelnemers een wandelkaart en een leuke gadget!

Mocht jij nou niet willen wandelen maar wel heel graag willen helpen tijdens het evenement? Dat kan natuurlijk ook! Geef je op als vrijwilliger via info@tkchallenge.nl.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 13 oktober 2023.

Aanmelden

ONZE PARTNERS

Trots zijn wij op onze partners die ons steunen bij het initieren van de
verschillende events en initiatieven. Samen staan we sterker!