TK Challenge Bio Science Parkrun

Vrijdag 9 juni 2023

TK Challenge is een Leids initiatief en daarom werken we graag mee aan de verbinding binnen de Leidse regio, mits deze bijdragen aan Vitaliteit.

Zo zijn we in samenwerking met het Leidse Bio Science Park tot een nieuw initiatief gekomen. Op vrijdagmiddag 9 juni 2023 zal de 2 editie van de TK Challenge Bio Science Parkrun plaatsvinden.

Voor meer informatie over de TK Challenge en over de Bio Science Parkrun verwijzen wij je naar dit interview in Into Business.

Details

De TK Challenge Bio Science Parkrun zal starten bij TK en finishen bij Hilton Garden Inn. De route zal verspreid worden over het Bio Sciencepark

  • Datum: 9 juni 2023
  • Start: om 16:30 uur klinkt het startschot door burgemeester Henri Lenferink
  • Afstand: Een laagdrempelige run van 5 km
  • Finish: Hilton Garden Inn, met een feestelijke borrel

Omdat we niet eindigen op de start-locatie hebben we Stadsparkeerplan bereid gevonden om onze deelnemers van Hilton Garden Inn naar TK te brengen. Uiteraard hebben we ook rekening gehouden met de spullen van de deelnemers. We zullen alle spullen meenemen naar Hilton Garden Inn, waar we een ruimte geregeld hebben waar deelnemers hun spullen op kunnen halen.

Deelname

Voor deelname brengen we €20,00,-  in rekening. Deze bijdrage zal geheel ten goede komen aan het Willem-Alexander Kinderziekenhuis. Met deze bijdrage kunnen zij de verbouwing en inrichting van een kindvriendelijk ziekenhuis verder realiseren. (zie de fotocollage onderaan de pagina.)

Het bedrag dat wij met zijn allen ophalen zal worden gebruikt voor een Qwieck-up voor de uitslaapkamer. Een Qwieck-up is erop gericht om patiënten enerzijds mentaal te activeren, maar anderzijds ook juist te laten ontspannen wanneer de situatie hierom vraagt.

Medemogelijk gemaakt door:

Aanmelden kan tot en met vrijdag 2 juni 2023.

Aanmelden

ONZE PARTNERS

Trots zijn wij op onze partners die ons steunen bij het initieren van de
verschillende events en initiatieven. Samen staan we sterker!