CHALLENGERS BEDANKT!!!

Door: TK Challenge & Lizette Jaques

Op 26 en 27 mei gingen ruim 70 lopers de Challenge aan voor de LUMC Vrienden Stichting. Het doel was zoveel mogelijk geld inzamelen voor de kindvriendelijke inrichting van de nieuwe polikliniek “STAD” van het Willem-Alexander Kinderziekenhuis in het LUMC.

De Challenge werd op zaterdag ingeluid met een feestelijke avond in de Old School. De fantastische catering was volledig gesponsord door de Rabobank Leiden – Katwijk. Tijdens deze avond werd een loterij gehouden waarvan de opbrengst geheel ten goede kwam aan “STAD”. Alle prijzen zijn beschikbaar gesteld door ondernemers in Leiden, partners van de TK Challenge en de TK Challenge.

Dankzij de inspanningen van de Gemeente Leiden konden alle lopers op zondag verzamelen in de mooiste locatie van Leiden: de Burgerzaal. Onder het genot van een banaan en een drankje maakte iedereen zich op voor de uitdaging of deelde na afloop de (warme) ervaringen.

Zaterdagavond en zondag zijn de lopers enthousiast van start gegaan en heeft iedereen zijn/haar Challenge weten te realiseren. Hulde!

We kijken terug op een zeer geslaagd event. De totale opbrengst van deze actie zullen we uiteraard met jullie delen zodra deze bekend is. Iedereen die geholpen heeft om dit succes te realiseren, heel hartelijk dank voor jullie inzet!

De TK Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door de trotse partners Rabobank Leiden – Katwijk, Gemeente Leiden, Deloitte, Zorg en Zekerheid Leiden, Leiden Bio Science Park, Sport Medisch Centrum Oegstgeest, Luba Uitzendbureau, Fotografie Mike van Bemmelen en Leiden Into Business.