Dam tot DAMLOOP

Ren door de IJtunnel naar Zaandam. Speciaal voor jou is de IJtunnel 1 dag afgezet en ren je door het sfeervolle Amsterdam-Noord naar het gezellige Zaandam waar het hardloopfeest nog eens extra losbarst. Dat wil jij toch ook eens ervaren?

Nog 46 plaatsen beschikbaar

ZONDAG 22 SEPTEMBER

16,1 KM = 10 EM

VERZAMELLOCATIE

CAFÉ DE SLUYSWACHT – Jodenbreestraat 1 – Amsterdam
Vanaf hier lopen wij gezamenlijk in 5 minuten naar de start aan de Prins Hendrikkade.

FINISHLOCATIE

PEPERSTRAAT – Zaandam
Na de finish verzamelen we bij Peperstraat 224 om de heroïsche ervaringen te delen onder het genot van een drankje.

PROGRAMMA

Uitdelen van de shirts vanaf 1,5 uur voor starttijd. Ook na de finish is er een speciale ruimte ingericht voor alle Welcome Challengers.

DEELNAME

Het TK Challenge Welcome team heeft in totaal 80 startbewijzen toegewezen gekregen. Naast het volbrengen van de 10 EM is natuurlijk het doel om met deze Challengers zo veel mogelijk geld op te halen voor Welcome. In verband met de grote vraag naar startbewijzen geldt een streefbedrag van € 500 aan donaties per deelnemer. Wij zorgen voor een startbewijs en uniek TK Challenge shirt.

TK CHALLENGE WELCOME TEAM

Bekijk hier de challengers die zich al hebben aangemeld.

DONEREN

Doneren kan direct via deze link.

WELCOME

De opbrengst zal ten goede komen aan Welcome. Welcome NL gelooft dat we alleen met elkaar een gebalanceerde samenleving kunnen creëren, anders drijven mensen en groepen uit elkaar. Welcome App bestaat uit een jong, energiek en divers team. Verbonden door hun idealen creëerde zij de Welcome App, een gemakkelijk en interactief platform dat locals en nieuwkomers activeert om in contact te komen met elkaar. Zowel sociaal als professioneel, online en offline.

Geen Negativiteit. Geen Vooroordelen. Geen Gedoe.

 

 

AANMELDEN