events

De TK Challenge Foundation staat voor vitaliteit in de breedste zin van het woord en ondersteunt organisaties die zich hiervoor inzetten. De TK Challenge Community loopt jaarlijks mee aan een selectie hardloopevents (waaraan ieder type hardloper kan meedoen door de keur aan afstanden). Voor de wielrenliefhebbers in onze community hebben we dit jaar een wielerevent toegevoegd (ook meerdere afstanden) en daarnaast zijn we ook in 2018 weer aanwezig bij de Leiden City Swim en organiseren we de tweede DOE DAG 
voor een bedrijf in de Leidse regio in het kader van vitaliteit.
Word lid van TK Challenge en kies je eigen uitdaging.

’t WIELERCAfÉ

Op donderdag 15 maart van 19:30 tot 22:30 uur delen wieler-legendes Joop Zoetemelk en (de Leidse notariszoon) Gerben Karstens mooie verhalen en hilarische anekdotes uit hun internationale carrières welke zij samen beleefden en startten bij Swift in Leiden. De toegang is gratis en gaat op inschrijving via zandvliet@tk.nl Locatie: Hoofdkantoor Zorg en Zekerheid, Haagse Schouwweg 12 in Leiden.

Joop Zoetemelk Classic

Op zaterdag 17 maart vindt de enige echte Hollandse voorjaarsklassieker plaats voor toerfietsers aan het begin van de lente. Je kan kiezen uit vier afstanden: 150, 100, 75 en 50 km. 
De route start (tussen 07:30 – 9:30 uur) bij Swift Leiden, Willem van der Madeweg 1 en finisht in het Leidse park ‘De Bult’ en voert langs de mooiste plekjes van het Groene Hart. Je komt door schilderachtige dorpen, 
langs vaarten, rivieren, polders, molens en meren van het Groene Hart. De routes waarop Joop in zijn juniorentijd bij Swift trainde. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar info@tkchallenge.nl. Vermeld hierbij je naam en de afstand die je wilt rijden. Na inschrijving houden we je op de hoogte van belangrijke informatie zoals de exacte starttijden. Let op: Het dragen van een helm is voor iedereen verplicht. De meeste deelnemers (zeker op de lange afstanden) rijden op wielrenfietsen. Bij de kortere afstanden zie je ook wel deelnemers op sportieve fietsen.

Hardloopevents

Dit jaar loopt de TK Challenge community traditiegetrouw mee met de 43e Leidsch Dagblad Singelloop (20 april), Leiden Marathon (26-17 mei), Halve van Katwijk (29 sept). 
Loop jij dit jaar mee? Wij houden je op de hoogte van de start inschrijving.

Swim-In LEIDEN

De Leiden City Swim is een terugkerende challenge van onze community. Dit mooie, door Deloitte geadopteerde event leverde vorig jaar 
niet alleen een mooie bijdrage aan het Spierenfonds op maar ook heel veel voldoening en enthousiasme bij de deelnemers. 
Zwem jij dit jaar mee op 29 juni? Wij houden je op de hoogte van de start inschrijving.

HUTSPOTTOCHT

Op 30 september vindt de Hutspottocht plaats. We houden je op de hoogte.

TK CHALLENGE DOE DAG

Vorig jaar waren het de bewoners van twee Marente Zorghuizen die wij een onvergetelijke middag bezorgden. Zo dachten de bewoners er over maar ook de TK Challengers vonden het een voorrecht om hierbij te zijn. Doe jij dit jaar (eind 2018) mee? Wij houden je op de hoogte van de start inschrijving.