Het partnerschap met het Singelpark

Door: TK Challenge

Zoals sommigen al weten is de TK Challenge Foundation sinds vorig jaar dé vitaliteitspartner van het Singelpark in Leiden. Een prachtig initiatief en daarom zijn wij trots dat we hier partner van mogen zijn. Lees in dit interview met Rogier Kampschreur (bestuurslid van de TK Challenge Foundation) meer over het partnerschap met het Singelpark.

Rogier, hoe is de TK Challenge Foundation partner van het Singelpark geworden?

“Het Singelpark is een bekend project in Leiden en wij hebben de mogelijkheid gekregen om hiervan de vitaliteitspartner van te worden. Wij waren hier heel enthousiast over en onze partners ook. Het idee om de vitaliteitspartner te worden van het Singelpark is dus direct door iedereen omarmd.”

Waarom het Singelpark?

“Het is een prachtig en ambitieus project. Het is heel mooi om daaraan te kunnen meewerken en zeker als het de vitaliteit van de inwoners van Leiden kan bevorderen.”

Wat hebben jullie als partner voor plannen met het Singelpark?

“Bij ons staat alles in het teken van vitaliteit. Het plan is daarom nu om ondermeer sport- en rektoestellen in het Singelpark te laten plaatsen. Deze worden gefinancierd door onze bijdrage. Idealiter zal door onze bijdragen de vitaliteit in algemene zin toenemen. Hopelijk gaan veel mensen sporten in het Singelpark en ontmoeten ze hier ook andere mensen.”

Wil je verder nog iets kwijt over jullie partnerschap met het Singelpark?

“We zijn enorm trots op het feit dat deze samenwerking tot stand is gekomen. Dit partnerschap is niet te realiseren zonder de hulp en steun van onze partners, te weten: Gemeente Leiden, Rabobank Leiden-Katwijk, Zorg en Zekerheid, Deloitte, Mike van Bemmelen fotografie, Leiden Into Business, Leiden Bio Science Park, Sport Medisch Centrum Oegstgeest en LUBA uitzendbureau. Via deze weg wil ik onze partners dan ook graag bedanken!”