Over TK Challenge

In 2015 is de TKCHALLENGE gecreëerd: een community, die deel neemt aan verschillende sportevenementen en daarbij zo veel mogelijk geld zal ophalen voor verschillende goede doelen. Dat is goed voor ons netwerk, het stimuleren van ambities en natuurlijk goed voor de vitaliteit. Het doel in 2016 was om uiteindelijk, met iedereen die zich committeerde aan dit initiatief, een bedrag op te halen van € 142.195,00 een knipoog naar de afstand van de marathon in New York. Dit doel is door ieders inspanning zelfs overschreden: €165.398,25

Visie

TK Challenge streeft naar het ondersteunen van goede doelen in het kader van vitaliteit.

Missie

TK Challenge is een laagdrempelig sportief business netwerk die middels sponsoring rondom sportieve evenementen geld ophaalt en uitkeert aan vitale initiatieven.

Hoe werkt de TK Challenge

De TK Challenge gaat over vitaliteit. De community bestaat uit hardlopers, wielrenners en zwemmers bestaande uit medewerkers, cliënten en relaties van ons kantoor TK. Gedurende de jaren doen wij als community mee aan diverse sportieve activiteiten: hardlopen, fietsen en zwemmen. Tijdens deze activiteiten kiest elke deelnemer zelf de afstand die zij af gaat leggen. Met deze inspanningen zetten wij ons in voor het ophalen van sponsorbijdrage voor diverse goede doelen, die zich inzetten voor vitaliteit.

We stellen jaarlijks een evenementenkalender samen waar voor aangemeld kan worden.

Sponsoring

We hebben een mooie groep Partners die hun jaarlijkse bijdrage leveren waardoor wij kunnen doen wat we doen. Verder waarderen we elke kleine bijdrage welke via onze donatiepagina ontvangen wordt. Met elke bijdrage kunnen wij ons inzetten voor de verschillende goede doelen.

ONZE PARTNERS

Trots zijn wij op onze partners die ons steunen bij het initieren van de
verschillende events en initiatieven. Samen staan we sterker!