Stichting Tommy Tomato

TommyTomato levert warme lunches vol groente op basisscholen. Zo krijgen kinderen een extra portie groente binnen en ontdekken ze samen met hun klasgenootjes nieuwe smaken.

Wat begon als een handig extra groentemoment, werd een bevlogen missie. We ontdekten al snel dat maar 1% van de Nederlandse kinderen voldoende groente binnenkrijgt.

Ook gaan steeds meer kinderen zonder (gezonde) maaltijd naar school. Dat heeft effect op hun concentratie, gezondheid en kansen voor de toekomst. Via Stichting TommyTomato is onze lunch daarom toegankelijk voor elke portemonnee.

Is groente eten niet net zo belangrijk als lezen of rekenen? Het heeft zoveel invloed op de gezondheid van kinderen! En gezondheid is de basis van alles. TommyTomato helpt scholen om voeding als vak aan te pakken. Bij onze lunches leveren we vrolijk educatief materiaal, waarmee kinderen spelenderwijs leren wat groenten zo fantastisch maakt.

Gezond eten moet voor ieder kind toegankelijk zijn. Daarom hebben zij Stichting TommyTomato opgericht voor ouders met een kleiner budget. ouders bepalen zelf wat ze willen betalen en de stichting vult de rest aan. Ook als dat het hele bedrag is. Geen gedoe met papieren, zij geloven jou en je hoeft de stichting niets aan te leveren.

ONZE PARTNERS

Trots zijn wij op onze partners die ons steunen bij het initieren van de
verschillende events en initiatieven. Samen staan we sterker!