TK Challenge Foundation trotse vitaliteitspartner van het nieuwe Singelpark in Leiden

Door: TK CHALLENGE

Leiden, 16 februari 2018 – Tijdens haar nieuwjaarsbijeenkomst op donderdag 15 februari jl. in het Paviljoen van Museum Volkenkunde, luidden de partners van de TK Challenge Foundation officieel hun derde vitaliteitsjaar in. Niet alleen kondigden zij hun doelstellingen en evenementen aan voor 2018. Ook deelden zij vol trots hun ambitieuze en duurzame partnership met het prachtige Singelpark.

Singelpark

Jan Versteegh (TK): “De TK Challenge Foundation wordt dé vitaliteitspartner van het Singelpark dat het historische centrum van Leiden omringt met groen. Een kilometerslang verbindend stadspark, waarbij het water van de singels als een blauwe ader door het park loopt. Samen met haar partners (Rabobank Leiden-Katwijk, Zorg en Zekerheid, LUBA, Gemeente Leiden, Deloitte, Leiden Bio Science Park, Sport Medisch Centrum Oegstgeest, Leiden Into Business en Fotografie Mike van Bemmelen) gaat de Foundation zich inzetten voor – en invulling geven aan – diverse vitaliteitsprojecten binnen het Singelpark. Aanvullende details en informatie zullen te zijner tijd verspreid worden.”

Vitaliteit

Ook in 2018 staat de TK Challenge symbool voor vitaliteit. Rens Goudsmit (TK): “Samen hardlopen is een vast onderdeel van de TK Challenge. Zo zijn we dit jaar weer aanwezig bij de Singelloop, de Leiden Marathon en de Halve van Katwijk. Net als vorig jaar doen we dit jaar weer mee met de Leiden City Swim. Een geweldige beleving en met dit event hebben we ook een mooie financiële bijdrage geleverd aan het Prinses Beatrix Spierfonds. En – op veler verzoek – staat er ook weer een TK Challenge Doe-Dag op de agenda.”

Wielrennen

Rens: “Dit jaar zal de community van de TK Challenge Foundation voor het eerst gaan wielrennen. De Joop Zoetemelk Classic is opgenomen in het programma. Een prachtige rit door het Groene Hart, welke afstand je ook rijdt. De Joop Zoetemelk Classic  is onze eerste Challenge in 2018 waarbij we het mooie initiatief Fietsmaatjes Leiden-Leiderdorp steunen. Als mensen met ons willen meerijden, dan kunnen zij zich inschrijven via info@tkchallenge.nl. Om het wielrennen te promoten en een extra beleving te creëren, organiseren we dit jaar op de donderdagavond (15 maart 2018) het TK Challenge Wielercafé met wielerlegendes Joop Zoetemelk en Gerben Karstens (‘De Leidse notariszoon’). De twee beleefden destijds samen hun internationale carrières.”